Programma

Borne is van jou!

Borne is een bruisende gemeente met gemoedelijke dorpskernen. We hebben goede voorzieningen en natuur dichtbij. We zorgen goed voor onze jeugd en kwetsbare medemens. De gemeentelijke financiën komen, na de crisis, langzaam weer op orde. Het kan en moet wat ons betreft nog beter worden.

Wie is GB90?

GB90 is een lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Wij zijn er voor iedereen in Borne, Hertme en Zenderen.

Kompas

Ons kompas is altijd: Wat is goed voor Borne, Hertme en Zenderen op lange en korte termijn?

Wij hebben de vrijheid om – los van landelijke politiek – een eigen Bornse koers neer te zetten. Een heldere afweging van alle belangen vinden wij belangrijk.

Wij kiezen voor de kracht van samenwerking. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB90

GB90 weet wat er leeft in Borne, staat midden in de samenleving en herkent de signalen uit de samenleving. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Waar gaan we voor?

Voor het verkiezingsprogramma van GB90 zijn wij actief in gesprek gegaan met inwoners en deskundigen. Dit soort gesprekken blijven wij voeren. Het GB90 programma is daarom nooit af. In ons programma is volop ruimte voor jouw ideeën. We laten jou binnenkort weten op welke manier dit mogelijk is!

Update 14-2-2022: Het nieuwe verkiezingsprogramma (2022-2025) volgt zo spoedig mogelijk

 

 

Wij zijn GB’90!

Wij zijn lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Altijd op zoek naar wat goed is voor Borne, Hertme en Zenderen op de lange en korte termijn. Wij hebben de vrijheid om - los van landelijke politiek - een eigen Bornse koers neer te zetten. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB’90

GB90 staat midden in de samenleving. Wij laten ons zien, horen en je kunt ons altijd bereiken. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Direct contact

Rob Wensink (Voorzitter)
074 266 8399

Karin Scholten (Fractievoorzitter)
06 362 557 21

Algemene vragen inwoners aan:

Niels Busschers (n.busschers@borne.nl)