Wie is Wie

Fractie

Iedere maandag voorafgaand aan een gemeenteraadsvergaderingPolitiek Beraad of Open Podium komt de fractie van GB’90 bijeen in het gemeentehuis. In de fractie worden de onderwerpen die de komende week op de agenda staan besproken.

Wij staan altijd open voor suggesties uit de samenleving. Heeft u een zaak die u onder de aandacht wilt brengen van de fractieleden? Of heeft u interesse om eens een fractievergadering bij te wonen? Dit is mogelijk, u bent welkom of u kunt een bericht sturen!

Meld u voorafgaand aan u bezoek even bij onze fractievoorzitter Karin Scholten. Een appje sturen is de meest eenvoudige manier om een afspraak te maken.

Onze vergadering start om 20.00 uur. We laten u weten hoe laat uw onderwerp geagendeerd staat, de koffie of thee staat klaar.

Karin Scholten

Karin Scholten

Fractievoorzitter en raadslid

06 – 362 557 21
k.scholten@borne.nl

Bram Entrop

Bram Entrop

Raadslid

Rose Headley

Rose Headley

Raadslid

Niels Busschers

Niels Busschers

Raadslid

Stacey Bosman

Stacey Bosman

Commissielid

Wouter Susanna

Wouter Susanna

Raadslid

Roelof-Jan Naaktgeboren

Roelof-Jan Naaktgeboren

Commissielid

06 – 139 781 72
r.Naaktgeboren@borne.nl

Sebastiaan Olsman

Sebastiaan Olsman

Commissielid

Wij zijn GB’90!

Wij zijn lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Altijd op zoek naar wat goed is voor Borne, Hertme en Zenderen op de lange en korte termijn. Wij hebben de vrijheid om - los van landelijke politiek - een eigen Bornse koers neer te zetten. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB’90

GB90 staat midden in de samenleving. Wij laten ons zien, horen en je kunt ons altijd bereiken. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Direct contact

Rob Wensink (Voorzitter)
074 266 8399

Karin Scholten (Fractievoorzitter)
06 362 557 21

Algemene vragen inwoners aan:

Niels Busschers (n.busschers@borne.nl)