Doe mee

Actief worden

Lijkt het je leuk om een paar keer per jaar met ons mee te denken, wil je ons steunen én kunnen meestemmen over ons verkiezingsprogramma? Wil je weten wat raadswerk inhoudt? Wil je op de hoogte worden gehouden van onze evenementen en een nieuwsbrief ontvangen?

Neem contact met één van ons op, of stuur een mail naar info@gb90.nl

GB90 kan niet bestaan zonder bevlogen en actieve leden. Maar ook de vele vrijwilligers die regelmatig een steentje bijdragen aan een mooier Borne zijn van groot belang voor onze partij.

Midden in de samenleving

GB90 staat midden in de samenleving en pikt de signalen uit de samenleving op. In de afgelopen vier jaar deden we dat o.a. met (digitale) GB90 pop-up cafés, GB90 denk-mee cafés en GB90 thema-cafés. Ook gingen we vaak op werkbezoek. GB90 vindt het belangrijk om actief in gesprek te gaan met inwoners en deskundigen. Dat blijven wij ook in de komende periode doen. Het GB90 programma is daarom nooit af. In ons programma is volop ruimte voor jouw ideeën. 

Heb jij ideeën voor ons programma? Zoek ons op, of geef ze door via deze link.

Bij GB90 kun je meedoen en meedenken op verschillende manieren. Woon jij in Borne en wil je af en toe eens meedenken? Neem dan vooral contact met ons op.

Je mag altijd aansluiten bij één van onze (laagdrempelige) bijeenkomsten. We praten daar over hoe we Borne beter, mooier en toekomstbestendiger kunnen maken. De onderwerpen bepalen wij niet, die bepaal jij. Je hoeft daarvoor zeker geen affiniteit te hebben met politiek.

Gewoon een kop koffie drinken of een opmerking doorgeven kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden!

 

Wij zijn GB’90!

Wij zijn lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Altijd op zoek naar wat goed is voor Borne, Hertme en Zenderen op de lange en korte termijn. Wij hebben de vrijheid om - los van landelijke politiek - een eigen Bornse koers neer te zetten. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB’90

GB90 staat midden in de samenleving. Wij laten ons zien, horen en je kunt ons altijd bereiken. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Direct contact

Rob Wensink (Voorzitter)
074 266 8399

Karin Scholten (Fractievoorzitter)
06 362 557 21

Algemene vragen inwoners aan:

Niels Busschers (n.busschers@borne.nl)