Bestuur

Rob Wensink

Rob Wensink

Voorzitter

Koppelsbrink 10
7622CV Borne
074 – 266 83 99

rewensink@gmail.com

Jan Veldhof

Jan Veldhof

Penningmeester

Nieuwe Es 5
7622BX Borne
06 – 10485544

jan.veldhof@gmail.com

Gezocht: bestuursleden

Wij zijn nog op zoek naar enkele bestuursleden. Lijkt het je interessant om bestuurstaken op te pakken voor een lokale politieke partij in Borne? Neem dan contact op met Rob Wensink (voorzitter).

Ook de fractie kan altijd ondersteuning gebruiken. Dus heb je politieke interesse? Drink dan eens een bak koffie met één van de fractieleden, of meld je aan om een kijkje te nemen bij één van onze fractievergaderingen. Je kunt contact opnemen met de fractievoorzitter Mike de Boer.

Mededelingen vanuit het bestuur

Ongeveer eens per maand, meestal in de week na een raadsvergadering, ontvangen leden en belangstellenden ons nieuwsbulletin.

Wilt u op de hoogte blijven, geef dit door aan Rob Wensink.

WIlt u weten wat GB90 organiseert? Houd dan deze pagina in de gaten. 

Privacystatement

Hier vindt u het privacystatement van GB90: Privacy Verklaring GB90

Wij zijn GB’90!

Wij zijn lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Altijd op zoek naar wat goed is voor Borne, Hertme en Zenderen op de lange en korte termijn. Wij hebben de vrijheid om - los van landelijke politiek - een eigen Bornse koers neer te zetten. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB’90

GB90 staat midden in de samenleving. Wij laten ons zien, horen en je kunt ons altijd bereiken. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Direct contact

Rob Wensink (Voorzitter)
074 266 8399

Mike de Boer (Fractievoorzitter)
06 24206012

Michel Kotteman (Wethouder)
074 266 6479