Bestuur

Rob Wensink

Rob Wensink

Voorzitter

Koppelsbrink 10
7622CV Borne
074 – 266 83 99

rewensink@gmail.com

Jan Veldhof

Jan Veldhof

Penningmeester

Nieuwe Es 5
7622BX Borne
06 – 10485544

jan.veldhof@gmail.com

Gezocht: meedenkers en bestuursleden

Wij zijn altijd op zoek naar bestuursleden. Lijkt het je interessant om bestuurstaken op te pakken voor een lokale politieke partij in Borne? Neem dan contact op met Rob Wensink (voorzitter).

Ook de fractie kan altijd meedenkers gebruiken. Dus heb je politieke interesse? Drink dan eens een bak koffie met één van de fractieleden, of meld je aan om een kijkje te nemen bij één van onze fractievergaderingen. Je kunt contact opnemen met de fractievoorzitter Karin Scholten.

Privacystatement

Hier vindt u het privacystatement van GB90: Privacy Verklaring GB90

Wij zijn GB’90!

Wij zijn lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Altijd op zoek naar wat goed is voor Borne, Hertme en Zenderen op de lange en korte termijn. Wij hebben de vrijheid om - los van landelijke politiek - een eigen Bornse koers neer te zetten. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB’90

GB90 staat midden in de samenleving. Wij laten ons zien, horen en je kunt ons altijd bereiken. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Direct contact

Rob Wensink (Voorzitter)
074 266 8399

Karin Scholten (Fractievoorzitter)
06 362 557 21

Algemene vragen inwoners aan:

Niels Busschers (n.busschers@borne.nl)