Maak kennis met Wouter

Hallo, Ik ben Wouter Susanna Sinds 2007 woon ik met mijn vrouw in Borne, eerst in de Stroom Esch en sinds afgelopen zomer in de Bornsche Maten.

We hebben twee dochters van 11 en 9 jaar oud. Ik draag graag mijn steentje bij, onder andere bij de oudercommissie en MR van de kinderopvang en basisschool en sinds vorig jaar ook als bestuurslid van de Bornse Schaats- en Skeelervereniging.

Als persoon ben ik betrokken, analytisch en denk ik out of the box. Deze eigenschappen zet ik graag in om tot oplossingen te komen die beter werken. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan de toekomst van onze mooie gemeente.s

 

Woonplaats / wijk: Borne, Bornsche Maten

 

Plaats op de GB90 kieslijst: #7

De komende vier jaren

De komende jaren wil ik samen met het team van GB 90 werken aan een sociaal en duurzaam Borne. GB90 trekt mij omdat er een sterk inhoudelijk programma ligt, waar ik mij samen met de anderen graag voor in wil zetten. Mijn belangstelling en expertise ligt op het sociaal domein en duurzaamheid.
De afgelopen jaren heb ik bij een scholengemeenschap en een ziekenhuis diverse projecten begeleid op het gebied van HR, digitalisering en procesverbetering.

Momenteel werk ik bij een zorginstelling, waar ik me bezighoud met huisvestingsvraagstukken binnen het sociaal domein. Naast mijn gezin, werk en opleiding ben ik vaak aan het klussen in ons nieuwe huis en stap ik graag op de racefiets

Wat vind ik belangrijk?

Sociaal domein

Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Financiële armoede mag niet leiden tot minder kansen.

Energietransitie

De effecten van klimaatverandering worden steeds zichtbaarder. Het energieverbruik moet omlaag en er moet meer schone energie worden opgewekt.
Foto André Bourgonje

Iedereen doet mee in Borne!

Heb jij vragen aan Wouter?