Maak kennis met Rose

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van GB90! Een sterke lokale partij die ik (Rose Headley) heb gekozen op inhoud en inclusiviteit.

In 2016 ben ik in Borne komen wonen met mijn gezin. De gemeente biedt ons een groene en gezellige thuishaven met fijne mensen. Daarom doe ik graag wat terug!

Wat mij kenmerkt? Doortastende communicatie, samenwerken en ‘dingen gedaan krijgen’. Dit zette ik al in als beleidscoördinator bij verschillende ministeries, als projectleider zorg ICT en als adviseur omgevingscommunicatie. Ik heb relevante kennis van digitalisering, zorg en duurzaamheid.

Mijn drijfveer: Een mooie toekomst voor Borne, Hertme en Zenderen!

 

Woonplaats / wijk: Borne, Spanjaardshof

 

Plaats op de GB90 kieslijst: #5

De komende vier jaren

Of ik nu in de gemeenteraad kom of niet; namens GB90 wil ik me inzetten voor een gemeente die klaar is voor de toekomst. Inwoners moeten hiervoor meer worden betrokken bij belangrijke besluiten. Zoals over de bestemming van ons oude gemeentehuis en zonnepanelen op land. Deze manier van werken past goed bij GB90 én bij mij. En ik ben ervan overtuigd dat het de saamhorigheid binnen onze gemeenschap versterkt!

Ik vind het mooi om mensen en ideeën samen te brengen. Daarnaast steek ik graag tijd in gezellige dingen doen met mijn gezin, hardlopen én wandelen in ons buitengebied, lezen, podcasts luisteren en muziek maken.

Wat vind ik belangrijk?

Inwoners denken mee!

Van de energietransitie tot de herinrichting van het gemeentehuis. Er komen nieuwe, laagdrempelige manieren waarop inwoners kunnen meedenken over belangrijke onderwerpen.

G1000 Borne, foto Tubantia

 

Een mooie toekomst voor Borne, Hertme en Zenderen!

Heb jij vragen aan Rose?