Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van GB90!

Vanaf vandaag heeft GB90 een nieuwe website. Eigenlijk is de oude website in een nieuw jasje gestoken, het geheel ziet er in ieder geval een stuk frisser uit (al zeggen we ’t zelf…).

De vorige website werkte helaas niet meer. We konden deze niet meer bewerken en hebben een tijdje terug een back-up vanuit Juni 2020 moeten plaatsen. Daardoor is informatie dat de afgelopen maanden nog wel is geplaatst verdwenen. Desalniettemin starten we nu met een frisse, nieuwe website.

Indien jullie suggesties/tips of opmerkingen hebben over de website, mail ze dan naar info@gb90.nl

Politieke vragen voor de fractie kun je mailen aan Mike (fractievoorzitter GB90) via m.deboer@borne.nl

Wij zijn GB’90!

Wij zijn lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Altijd op zoek naar wat goed is voor Borne, Hertme en Zenderen op de lange en korte termijn. Wij hebben de vrijheid om - los van landelijke politiek - een eigen Bornse koers neer te zetten. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB’90

GB90 staat midden in de samenleving. Wij laten ons zien, horen en je kunt ons altijd bereiken. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Direct contact

Rob Wensink (Voorzitter)
074 266 8399

Karin Scholten (Fractievoorzitter)
06 362 557 21

Algemene vragen inwoners aan:

Niels Busschers (n.busschers@borne.nl)