Nieuwe mensen, nieuwe energie, nieuwe plannen

Nog (heel) even geduld aub!

Op 20 januari 2022 hebben de mensen op onze kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 zich voorgesteld aan onze leden. Er staat een geweldig nieuw, fris, divers, bevlogen team van betrokken, integere én deskundige mensen klaar die hard willen werken aan dát wat goed voor Borne is.

Binnen afzienbare tijd wordt onze lijst bekend gemaakt. In aanloop naar de verkiezingen zullen de kandidaten zich presenteren via onze website en Social Media kanalen.

Bovendien presenteren wij binnenkort ons verkiezingsprogramma voor de periode 2022-2025. Wil jij nu al met ons meedenken? Geef jouw kansen of knelpunten in Borne (anoniem) door via dit formulier: https://forms.gle/XR21XrnJYHm5DhNA6

Volg ons in de tussentijd via onze Facebookpagina.

Wij zijn GB’90!

Wij zijn lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Altijd op zoek naar wat goed is voor Borne, Hertme en Zenderen op de lange en korte termijn. Wij hebben de vrijheid om - los van landelijke politiek - een eigen Bornse koers neer te zetten. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB’90

GB90 staat midden in de samenleving. Wij laten ons zien, horen en je kunt ons altijd bereiken. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Direct contact

Rob Wensink (Voorzitter)
074 266 8399

Karin Scholten (Fractievoorzitter)
06 362 557 21

Algemene vragen inwoners aan:

Niels Busschers (n.busschers@borne.nl)