Donderdag 20 januari is de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voorgelegd aan, en goedgekeurd door de leden van GB90.

‘Ik ben trots, er staat een fris, deskundig en divers team klaar om de grote uitdagingen én kansen van de komende periode op te pakken. Samen gaan we voor inhoudelijk goed afgewogen besluiten op basis van ons onafhankelijke kompas: ‘Wat is goed voor Borne, Zenderen en Hertme?’ aldus Karin Scholten, nummer één op de lijst.

Op deze pagina stellen de kandidaten van de kieslijst zich aan u voor.

 

Verkiezingsprogramma
De presentatie van het volledige verkiezingsprogramma volgt deze week. Net als in 2018 worden inwoners uitgedaagd om de komende tijd punten aan te dragen. ‘Juist dat is de kracht van een lokale politieke partij’

Wij zijn GB’90!

Wij zijn lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Altijd op zoek naar wat goed is voor Borne, Hertme en Zenderen op de lange en korte termijn. Wij hebben de vrijheid om - los van landelijke politiek - een eigen Bornse koers neer te zetten. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB’90

GB90 staat midden in de samenleving. Wij laten ons zien, horen en je kunt ons altijd bereiken. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Direct contact

Rob Wensink (Voorzitter)
074 266 8399

Karin Scholten (Fractievoorzitter)
06 362 557 21

Algemene vragen inwoners aan:

Niels Busschers (n.busschers@borne.nl)