GB90 wil de beste wethouder voor Borne uit Borne!

Als GB90 samen met andere partijen een college mag vormen, dan is Michel Kotteman niet meer beschikbaar als wethouder. We hebben daarom gesprekken gevoerd met mogelijke wethouderskandidaten.

We willen ook buiten onze eigen kring kijken om de beste kandidaat voor Borne, Hertme en Zenderen te vinden. Als het zover komt, willen we Borne de beste wethouder bieden. Een integere bestuurder die goed kan communiceren en samenwerken. Daarom hebben we een profiel op onze website gepubliceerd. Dit profiel kun je hier vinden, of onder het menu-item “DOE MEE”.  We pakken het vernieuwend aan; alle inwoners van Borne, Hertme en Zenderen die zich in dit profiel herkennen kunnen contact opnemen met Roelof-Jan Naaktgeboren! De contactgegevens zijn te vinden op de profiel pagina.

Partij van de bestuurlijke vernieuwing

GB90 is in 1990 ontstaan vanuit een wens tot bestuurlijke vernieuwing. Daar past deze brede en open aanpak goed bij. Het brengt de politiek dichter bij inwoners en andersom. Het is een belangrijk onderwerp in ons verkiezingsprogramma. In het wethoudersprofiel staat tijdige en heldere communicatie met inwoners daarom bovenaan.

Wij zijn GB’90!

Wij zijn lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Altijd op zoek naar wat goed is voor Borne, Hertme en Zenderen op de lange en korte termijn. Wij hebben de vrijheid om - los van landelijke politiek - een eigen Bornse koers neer te zetten. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB’90

GB90 staat midden in de samenleving. Wij laten ons zien, horen en je kunt ons altijd bereiken. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Direct contact

Rob Wensink (Voorzitter)
074 266 8399

Karin Scholten (Fractievoorzitter)
06 362 557 21

Algemene vragen inwoners aan:

Niels Busschers (n.busschers@borne.nl)