Geïnspireerd door eerdere succesvolle thema-avonden van GB90, heeft een Bornse vertegenwoordiging het idee opgevat om deze vorm van het betrekken van de samenleving voort te zetten.

Samen met een aantal Bornse inwoners zonder directe verbintenis met GB90 is het doel gesteld om de in de gemeente Borne aanwezige kennis te verbinden aan de belangrijkste maatschappelijke thema’s.

Ben je betrokken bij Borne, Hertme of Zenderen en wil je graag meedenken over de toekomst van onze gemeente? Kom dan naar de interactieve thema-avonden op 21 mei en 11 juni!

Op 21 mei gaan we in gesprek over de belangrijke thema’s die de gemeente Borne aangaan. We willen graag jouw input om samen de koers voor de toekomst te bepalen. Jij bepaalt wat belangrijk is!

We starten met een inspirerende aftrap over waar Borne trots op mag zijn. Daarna halen we op welke thema’s jij wil bespreken. Heb jij ideeën om de toekomst van Borne te verbeteren? Laat het ons weten tijdens deze avond. We ronden de avond af door per thema te bepalen wie we nog meer nodig hebben om een goed vervolggesprek te kunnen voeren over de thema’s.

Op 11 juni gaan we in groepen aan de slag met de gekozen maatschappelijk relevante onderwerpen. Ons streven is om op deze thema’s een structurele verbinding te realiseren.

De avond is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Borne.

Mis deze unieke kans niet om mee te praten over de toekomst van jouw gemeente! Er is ruimte voor circa 35 personen. Meld je aan via sebastiaanolsman@gmail.com.