Geïnspireerd door eerdere succesvolle thema-avonden van GB90, heeft een Bornse vertegenwoordiging het idee opgevat om deze vorm van het betrekken van de samenleving voort te zetten.

Met een aantal Bornse inwoners zonder directe verbintenis met GB90 is het doel gesteld om de in de gemeente Borne aanwezige kennis te verbinden aan de belangrijkste maatschappelijke thema’s. Daarvoor vinden wij het belangrijk dit te doen zonder (denk)kaders ingegeven vanuit een partij(programma), een bepaalde stroming of wat dan ook. Met andere woorden: we willen de aanwezige kennis, kunde en kracht vanuit de Bornse gemeenschap met elkaar verbinden om van Borne een nog fijnere woongemeente te maken.

Ben je betrokken bij Borne, Hertme of Zenderen en wil je graag meedenken over de toekomst van onze gemeente? Vul dan de enquête in en zet 4 juli vast in je agenda! We zijn benieuwd wat volgens jou de belangrijke thema’s zijn die de gemeente Borne aangaan. We willen graag jouw input om samen de koers voor de toekomst te bepalen. Jij bepaalt wat belangrijk is!

De deadline voor het invullen van de enquête is 18 juni. Zo hebben wij nog even de tijd om de uitkomsten te verwerken. Tijdens de laatste stap van de enquête kun je jouw contactgegevens achterlaten, je ontvangt dan een uitnodiging voor 4 juli. Uiteraard kun je ook alleen de enquête invullen.

De bijeenkomst op 4 juli starten we met een inspirerende aftrap over waar Borne trots op mag zijn. Daarna wordt kort gepresenteerd welke ideeën jullie met ons hebben gedeeld via de enquête. Met elkaar maken we tijdens deze avond een keuze met welke onderwerpen we concreet aan de slag gaan. Aan de hand van een interessante werkvorm zoeken we de verdieping op de gekozen maatschappelijk relevante onderwerpen.

Ons streven is om op verschillende thema’s een structurele verbinding te realiseren. Op 4 juli horen jullie op welke manier wij voornemens zijn hier een vervolg aan te geven. Of wellicht ontstaan er tijdens de avond nog betere ideeën die jullie aandragen?

Mis deze unieke kans niet om mee te praten over de toekomst van jouw gemeente! Op de eerste avond is er ruimte voor circa 35 personen. Laat alvast jouw contactgegevens achter via de enquête. Of neem voor vragen contact op via sebastiaanolsman@gmail.com.