Prettiger wonen en leven in Borne!

Verkiezingsprogramma 2018

Borne is van jou!

Borne is een bruisende gemeente met gemoedelijke dorpskernen. We hebben goede voorzieningen en natuur dichtbij. We zorgen goed voor onze jeugd en kwetsbare medemens. De gemeentelijke financiën komen, na de crisis, langzaam weer op orde. Het kan en moet wat ons betreft nog beter worden.

Wie is GB90?

GB90 is een lokale partij met een krachtig team van bevlogen Bornenaren. Eerlijk, aanspreekbaar en toekomstgericht. Wij zijn er voor iedereen in Borne, Hertme en Zenderen.

Kompas

Ons kompas is altijd: Wat is goed voor Borne, Hertme en Zenderen op lange en korte termijn?

Wij hebben de vrijheid om – los van landelijke politiek – een eigen Bornse koers neer te zetten. Een heldere afweging van alle belangen vinden wij belangrijk.

Wij kiezen voor de kracht van samenwerking. Samen maken we Borne mooier en sterker.

Samen GB90

GB90 weet wat er leeft in Borne, staat midden in de samenleving en herkent de signalen uit de samenleving. De raadsleden zijn deskundig op belangrijke thema’s. Zij worden ondersteund door een gedreven team met veel kennis van zaken en een groot netwerk. Dat bepaalt ons geluid in de raadszaal.

Waar gaan we voor?

Voor het verkiezingsprogramma van GB90 zijn wij actief in gesprek gegaan met inwoners en deskundigen. Dit soort gesprekken blijven wij voeren. Het GB90 programma is daarom nooit af. In ons programma is volop ruimte voor jouw ideeën. We laten jou binnenkort weten op welke manier dit mogelijk is!

 

Programma

Het GB90 verkiezingsprogramma is uiteengezet in vijf thema’s (klik op het thema voor meer informatie):

Fijn wonen en leven
Kansen voor alle kinderen
Groen is de toekomst
Goede zorg voor iedereen
De gemeente verandert mee

 

Het complete verkiezingsprogramma van GB90 vindt u hier