Prettiger wonen en leven in Borne!

Even voorstellen… Rudy

Eerder hebben wij onze kandidatenlijst kenbaar gemaakt. De komende dagen stellen de kandidaten uit de GB90 kopgroep zich één voor één aan jullie voor.

Vandaag mag ik, Rudy Tip (nummer 3 op de lijst), mij aan jullie voorstellen.

 

“In 1958 geboren in Borne, opgegroeid in de Vogelbuurt, getrouwd  en daarna gaan wonen in de Stroom-Esch. Mijn vader vroeg zich toen af of dat wel Borne was, aan de andere kant van de rondweg. Dit is voor mij ook de reden dat ik de knip in de rondweg steun. Ik ben lid geworden van GB90 omdat iedereen gelijkwaardig is en binnen de fractie kan ik mijn eigen mening ventileren.

Mijn belangstelling gaat uit duurzaamheid, mobiliteit, bereikbaarheid en financiën. Ik ben niet voor verhoging van de OZB, een begroting moet taakstellend zijn, wat voor mij betekent dat niet alles afgewenteld wordt op de inwoners. Er is al eens een keer geroepen dat het geld over de plinten klotst, onzin, we zijn financieel gezond maar lopen zeker nog risico’s met onze grondexploitaties. Met betrekking tot het Wooldrik ben ik dan ook de mening toegedaan, iets moois realiseren binnen de financiële kaders.

Borne is een erg mooie gemeente, laten we dat zo houden en waar mogelijk verbeteren. Niet iedere keer praten over noaberschap, maar het gewoon doen.