Prettiger wonen en leven in Borne!

Even voorstellen… Roelof-Jan

Eerder hebben wij onze kandidatenlijst kenbaar gemaakt. De komende dagen stellen de kandidaten uit de GB90 kopgroep zich één voor één aan jullie voor.

Vandaag mag ik, Roelof-Jan Naaktgeboren (nummer 6 op de lijst), mij aan jullie voorstellen.

 

“Ik sta op de lijst voor GB90 omdat we belangrijke keuzes moeten maken voor de toekomst. Namens inwoners, en in het bijzonder mijn kinderen, wil ik helpen een mooie toekomst voor onze gemeente veilig te stellen.

GB90 is voor mij de partij die dat het beste kan doen. Lokaal geworteld, met verstandige mensen die staan voor het algemeen belang, zonder de individuele inwoner uit het oog te verliezen. Een partij die zorgt dat mensen die het nodig hebben een steuntje in de rug krijgen en dat mensen die zelf de regie willen hebben, niet gehinderd worden door onnodige inmenging van de gemeente.

De komende jaren gaat mij speciale aandacht uit naar de bijdrage die we als gemeente Borne kunnen leveren aan de internationale klimaatdoelen. Mijn droom is dat Borne het voorbeeld wordt voor anderen als het gaat om een moderne en duurzame energievoorziening.”