Prettiger wonen en leven in Borne!

Even voorstellen… Mike

Eerder hebben wij onze kandidatenlijst kenbaar gemaakt. De komende dagen stellen de kandidaten uit de GB90 kopgroep zich één voor één aan jullie voor.

Vandaag mag ik, Mike de Boer (nummer 5 op de lijst), mij aan jullie voorstellen.

 

 

“Verfrissing in de Bornse politiek, daar wil ik voor zorgen. Met 30 jaar ben ik de jongste kandidaat op een direct verkiesbare plaats voor GB90. Ik wil vooral luisteren, weten wat er precies speelt. Want Borne is een mooie gemeente waar veel mogelijk is, maar nog meer mogelijk zou moeten zijn. Héél gemeente Borne moet aantrekkelijk zijn en blijven, vooral ook voor Bornse jongeren. Dat kunnen we samen bereiken!

Ik woon in de Stroom Esch en ben werkzaam als adviseur inkoop en aanbesteding. Altijd in Borne blijven wonen, ook tijdens m’n opleiding Civiele Techniek. Door deze opleiding breng ik met name expertise op gebied van infrastructuur, verkeer en wonen mee. Ik ben energiek en actief, maar wil graag meer in/voor Borne doen. Ik sport graag, houd van reizen en bezoek graag festivals of evenementen. Ik vind dat iedereen in Borne de mogelijkheid moet hebben dit te doen. Daar zet ik mij de komende jaren voor in.

 

Hopelijk mag en kan ik jullie daar ook bij betrekken. Ik doe in ieder geval mee. Met mijn rustige persoonlijkheid, kennis en ervaring ga ik Borne proberen te verbeteren. GB90 is een partij die daar bij past. Een energieke, vriendelijke en benaderbare partij. No-nonsense, praktische politiek zonder landelijk belang.”