Prettiger wonen en leven in Borne!

Even voorstellen… Michel

De afgelopen dagen hebben de kandidaten uit de GB90 kopgroep zich één voor één aan jullie voorgesteld. Vandaag is het de beurt aan mij, Michel Kotteman (nummer 1 op de lijst), de laatste van de GB90 kopgroep met een persoonlijke boodschap. In de aanloop naar de verkiezingen laten ook andere kandidaten van de GB90 kieslijst een persoonlijke boodschap achter via onze Facebook-pagina.

 

Borne is van jou!

Ons motto heeft voor mij een speciale betekenis. Ik ben de wethouder kandidaat voor GB90 en wil mij blijvend inzetten voor de Bornse samenleving. Een excellente  samenwerking tussen inwoners, organisaties en gemeentebestuur levert altijd mooie resultaten. Initiatieven uit de samenleving wil ik van harte ondersteunen. Immers; Borne is van jou!”