Prettiger wonen en leven in Borne!

Even voorstellen… Karin

Eerder hebben wij onze kandidatenlijst kenbaar gemaakt. De komende dagen stellen de kandidaten uit de GB90 kopgroep zich één voor één aan jullie voor.

Vandaag mag ik, Karin Scholten (nummer 2 op de lijst), mij aan jullie voorstellen.

 

Ik ben Karin Scholten. Ik woon nu bijna mijn halve leven met Patrick Mollink en onze drie kinderen in Borne.
Borne is mijn dorp. Ik geniet van het gezellige centrum, de natuur nabij in Hertme en Zenderen, de gezellige evenementen en de vele sport- en cultuurmogelijkheden. Noaberschap is er overal nog heel gewoon.

Ik ben kandidaats-raadslid voor GB90. Maar vooral raadslid voor jouw Borne, Hertme of Zenderen. Samen met jou willen we bouwen aan een nog mooiere en sterkere gemeente. Toekomstbestendige kaders schetsen en een constructief kritisch tegengeluid laten horen als het nodig is.

GB90 voelt als mijn politieke thuis. Thuis omdat ik mij herken in GB90: betrouwbaar, Borns, transparant, positief, sociaal, deskundig, daadkrachtig, samenwerkings-gericht en nuchter. Geen dingen beloven die je niet waar kunt maken.   

Het sociale domein loopt als ‘rode draad’ door mijn werkzame leven. Daar ligt mijn deskundigheid én mijn hart: jeugd, onderwijs, welzijn, zorg en wonen. In het dagelijks leven adviseer ik gemeenten over statushouders in opdracht van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Daarvoor was ik manager bij een welzijnsorganisatie. Ook heb ik als beleidsadviseur onderwijs en jeugd bij verschillende gemeenten gewerkt.

Mijn drijfveer is ‘iedereen kansrijk’. Als we iedereen – ook de mensen die het net wat moeilijker hebben – kansen bieden, dan is dat beter voor ons allemaal.”